Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Dermo

Mik azok a Dermokozmetikumok?

A dermokozmetikumok olyan különleges szépségápolási termékek, amelyek megfelelnek a gyógyszertári forgalmazás szigorú követelményeinek. A dermokozmetikai készítményeket bőrápolásban jártas szakemberekkel (bőrgyógyászokkal/dermatológusokkal, szemorvosokkal, gyermekgyógyászokkal, gyógyszerészekkel stb.) együttműködve fejlesztik ki, hatóanyagaikat a kutatók szigorú feltételrendszer alapján válogatják össze. A készítmények a legmodernebb tudományos felfedezésekre épülnek a bőr egészségének és szépségének támogatása érdekében.

A formulák hipoallergének, nem tartalmaznak irritáló összetevőket,így érzékeny bőrűeknek is megfelelnek, a termékek gyártási előírásai pedig szigorúbbak a normál kozmetikai termékekénél. 

A dermokozmetikai termékek magas szintű hatékonyságát és biztonságát klinikai vizsgálatokkal igazolják, ajánlásuk és eladásuk pedig képzett egészségügyi szakemberek (gyógyszerészek és bőrgyógyászok) segítségével, személyes megközelítés és tanácsadás keretében történik. Főleg olyan problémákra kínálnak megoldást, mint bőrézékenység, a pattanások, bőrkiütések vagy  például az ekcéma és a rosacea. A dermkozmetikumok használata nemcsak a bőrproblémák kezelésére szolgál, hanem a megelőzésre is, segítve a bőr egészségének fenntartását és javítását hosszú távon.

Dermokozmetikai fogyasztó bárki lehet: nő, férfi, felnőtt vagy gyerek. A bőrápolásban a dermkozmetikumok használata javíthatja a bőr állapotát és megjelenését, növelve ezzel az önbizalmat és a jó közérzetet.

Rendezés: