Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Femibion Babatervezés 0 filmtabletta (2024) 28x

Femibion Babatervezés 0 filmtabletta (2024) 28x
5.925 Ft
4.290 Ft
Kedvezmény: 28%
Menny.:db
5.925 Ft
4.290 Ft
Kedvezmény: 28%
Menny.:db

A Femibion 0 Folsav Plusz²-szal, kifejezetten arra lett kifejlesztve, hogy már azelőtt támogatást nyújtson, hogy várandós lennél, felépítse a szükséges folátszintet a szervezetben, amely szükséges a kisbabád későbbi egészséges fejlődéséhez. Emellett cinket, szelént és további válogatott tápanyagokat tartalmaz, hogy támogasson téged és a kisbabád egészséges fejlődését már azelőtt, hogy várandós lennél.

Egységár: 153,21 Ft/tabletta
Cikkszám: 451655
Gyártó: Procter&Gamble
Elérhetőség: Utolsó 3 db raktáron

Leírás

A várandósság ideje alatt a kisbabája egészséges fejlődéséhez¹ különböző tápanyagok szükségesek, beleértve a folsavat is. A Femibion a babatervezéstől a várandósságon át a szoptatási idő végéig, minden egyes fázisra speciális, gondosan válogatott tápanyagokat tartalmaz.

Napi 1 tabletta nagy mennyiségű gondosan válogatott tápanyagokkal, beleértve a cinket a normál termékenység támogatásáért és a szelént a sejtvédelem támogatásáért.. Az adagod könnyű nyomon követése érdekében, a hét napjai szerepelnek a buborékcsomagoláson, így nem fogsz kihagyni egy napot sem. Az 28 filmtablettát tartalmazó csomag 4 hétre elegendő.

VÁRANDÓSSÁG ELŐTTI VITAMIN FOLSAV PLUSZ²-szal: (²folsav & L-metilfolát) a fogantatás előtti folátszint kialakításához, A folsav fontos a kisbabád egészséges fejlődéséhez¹
GONDOSAN VÁLOGATOTT TÁPANYAGOK: Folsav Plusz² (²folsav & L-metilfolát) a folátszint hatékony növeléséhez3 , Cink a normál termékenység támogatásához5 , Szelén a sejtvédelem támogatásához6
Gluténmentes, laktózmentes, fő allergénektől mentes, GMO-mentes

ADAGOLÁS: Naponta 1 tablettát vegyél be, étkezéskor, elegendő mennyiségű folyadékkal; A hét napjait jelölő praktikus címkézés segít nyomon követni a napi adagokat.

KISZERELÉS: Femibion® 0 Babatervezés, Várandóság előtti vitaminok, Folsavval a babatervezéshez, L-metilfolát, 4 heti adag, 28 filmtabletta (kb. 8,3 mm).

Hatóanyag megnevezése Mennyisége 1 filmtablettában % NRV **
Folát
Folsav
L-metilfolát ***
800 µg
400 µg
416 µg
400
-
-
B1-vitamin 1.1 mg 100
B2-vitamin 1.4 mg 100
B6-vitamin 1.4 mg 100
B12-vitamin 4.5 µg 180
Biotin 50 µg 100
D3-Vitamin 20 µg 400
E-Vitamin 4.8 mg 40
Réz 1 mg 100
Jód 150 µg 100
Szelén 55 µg 100
Cink 10 mg 100

** NRV: A 1169/2011/EU Rendelet szerinti táplálkozási referencia érték
*** 400 µg folsavnak felel meg

¹A kiegészítő folsav bevitel növeli az anyai folátszintet. Az anya alacsony folátszintje a velőcsőzáródási rendellenesség kialakulásának egyik fő kockázati tényezője a fejlődő magzatnál. Ezért ajánlott, hogy a nők kiegészítésként naponta legalább 400 μg folsavat szedjenek a fogamzás előtt legalább egy hónapig és utána még három hónapig. Tudományosan igazolt, hogy az alacsony anyai folátszint jelentős kockázati tényezőt jelent a velőcső-záródási rendellenességek kialakulásánál. A velőcsőzáródási rendellenesség kialakulásának számos kockázati tényezője van. Az egyik kockázati tényező minimálisra csökkentése még nem biztos, hogy garantálja a kedvező hatást.

A folát megőrzi jelentőségét a várandósság későbbi időszakában is, mivel hozzájárul az anyai szövetek (pl. a méhlepény) növekedéséhez. A méhlepény látja el a babát az összes tápanyaggal. Épp ezért gondoskodni kell a megfelelő folátbevitelről a várandósság teljes ideje alatt.

²A Folsav Plusz a folsav és L-metilfolát kombinációja. A L-metilfolát egy folátforma, amely közvetlenül hasznosítható a szervezet által, és segít növelni a folátszintet, ami fontos a magzat egészséges fejlődéséhez³.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Gyártó Procter&Gamble