Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Karpa-L gyógynövénytartalmú kapszula 60x

Karpa-L gyógynövénytartalmú kapszula 60x
6.675 Ft
4.893 Ft
Kedvezmény: 27%
Menny.:db
6.675 Ft
4.893 Ft
Kedvezmény: 27%
Menny.:db

Gyógynövény alapú kapszula B6- és B12-vitaminnal. A termék összetevői szerepet játszanak az idegrendszer normál működésében, hozzájárulnak a fizikai és mentális jó közérzet fenntartásához, az erek, a szív egészségének megőrzéséhez. A Ginkgo biloba részt vesz a normál perifériás vérkeringés, így a végtagok, kezek és lábak normál állapotának megőrzésében. Segítik a relaxációt és az állóképességet.

Cikkszám: 593857
Gyártó: Simply You
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Gyógynövény alapú kapszula B6- és B12-vitaminnal.

A termék összetevői szerepet játszanak az idegrendszer normál működésében, hozzájárulnak a fizikai és mentális jó közérzet fenntartásához, az erek, a szív egészségének megőrzéséhez.

A Ginkgo biloba részt vesz a normál perifériás vérkeringés, így a végtagok, kezek és lábak normál állapotának megőrzésében. Segítik a relaxációt és az állóképességet.

 

Ajánlott adagolás:

A készítmény ajánlott napi adagja 1 kapszula.

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

 

Összetevők:

komló (Humulus lupulus) toboz-kivonat, kapszulahéj (zselatin, színezék: kalcium-karbonát, nedvesítőszer: mannit), keserű narancs (Citrus aurantium) gyümölcs-kivonat, fahéj (Cinnamomum cassia) kéreg-kivonat, gyömbér (Zingiber offi cinale var. rubrum) gyökér-kivonat, máriatövis (Silybum marianum) mag-kivonat, Ginkgo biloba levél-kivonat, csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), piridoxin-hidroklorid, cianokobalamin.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Vonalkód 8594027710162
Gyártó Simply You
Kiszerelés 60x
Kiszerelés típusa Kapszula
Mértékegység neve db