Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Vichy

A Vichy termálvíz ereje az erősebb bőrért

A Vichy termékek az úttörő kutatások és innovációk eredményeként születnek, és gyakran tartalmaznak olyan hatóanyagokat, amelyek segítenek különböző bőrproblémák kezelésében és megelőzésében. Ilyenek például a termálvíz, hialuronsav, AHA és BHA-savak, vitaminok, antioxidánsok és más specifikus hatóanyagok, amelyek hatékonyan működnek a bőrproblémák, például a ráncok, pigmentfoltok, pattanások, érzékenység vagy hidratáltság hiánya ellen. Franciaországban, a védett Auvergne-i vulkáni régió központjában található a Vichy Termálvíz forrása. Évezredes és 4000 méter mélyen vezető útja során a Vichy Termálvíz 15 ásványi anyaggal és nyomelemmel gazdagodik, amelyek alapvető fontosságúak a bőr szépségéért. A Vichy termálvíz a Vichy arcápolási termékek sztár hatóanyaga.

A Vichy termékek klinikailag teszteltek és dermatológiailag hitelesítettek, így biztonságosak és hatékonyak minden bőrtípus számára, beleértve az érzékeny bőrt is. Emellett sok Vichy termék hypoallergén, parabénmentes és nem comedogén, így minimalizálva az irritációk és allergiás reakciók kockázatát.

A Vichy bőrápolási termékek széles választékában megtalálhatók az arcápoló krémek, hidratálók, tisztítók, szérumok és napvédők, amelyek egyaránt célzott megoldást nyújtanak a különböző bőrproblémákra és igényekre. Az állandó kutatás-fejlesztésnek köszönhetően a Vichy folyamatosan új termékeket és formulákat hoz létre, hogy a legfrissebb tudományos felfedezések és technológiák által nyújtott előnyöket maximálisan kihasználja a bőrápolás területén.

Rendezés: